Beschuldigingen aan adres Erwin Brentjens klinkklare nonsens en pure laster

Op 31 oktober 2012

Gisteren verscheen op verschillende websites een open brief waarin een zekere Hamid Ait Serhane toekomstig Turnhouts burgemeester Erwin Brentjens ervan beschuldigt om vroeger in het Sint-Willebrordcollege in Berchem ongeoorloofde opvoedingsmethodes te hebben gebruikt.

De uitlatingen van de betrokken persoon zijn klinkklare nonsens en pure laster.

Erwin Brentjens: “Dit is echt te gek voor woorden. De jongen zegt dat hij in het derde en vijfde leerjaar van mij les kreeg, maar ik heb enkel voltijds aan het tweede en derde leerjaar lesgegeven. Bovendien hebben allochtone kinderen mij altijd even nauw aan het hart gelegen als autochtone kinderen. Mensen die mij kennen, weten dat. Als directeur van een multiculturele basisschool zet ik mij in voor de verschillende wijken in Turnhout, zoals Den Brand. Onlangs heb ik ook nog met de plaatselijke imam gesproken.”

N-VA Turnhout vindt het overigens weinig zinvol om nog verder op al deze losse en gratuite aantijgingen te reageren. “We hopen dat deze laag-bij-de-grondse lastercampagne nu eindelijk kan stoppen en dat we het misschien eens terug over inhoud kunnen hebben”, besluit afdelingsvoorzitter Tom Versmissen.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is