Voorstelling voorzitter N-VA Turnhout & lid BCSD Hilde Van de Pol

Op 21 november 2020

Hilde Van de Pol, onze nieuwe voozitter, is de moeder van een toffe twintiger, plusmama van een tiener en woont samen met haar levenspartner Paul in onze prachtige stad. We laten haar hier zelf haar verhaal doen;

 

"Ik ben werkzaam als beleidsmedewerker/zorgcoördinator in de gemeenteschool in Ravels.

 

In Turnhout was ik vooral opzoek om mijn sociale contacten uit te bouwen. Tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 kreeg ik de kans om als nieuweling op te komen, dit alles was voor mij zeer nieuw maar dankzij het warme familiale onthaal van onze afdeling voelde ik mij echt welkom. Zo welkom dat ik mij heb opgeven voor de bestuursverkiezingen begin 2019, waar ik meteen tot ondervoorzitter verkozen ben van onze afdeling.

 

Onze huidige voorzitter Peter van de Kerkhof zet om professionele redenen een stap opzij, waardoor ik de taak van voorzitter overneem tot de volgende bestuursverkiezingen. Via deze weg dank ik Peter alvast voor de leuke toffe samenwerking.

 

Ik zal met al mijn enthousiasme en onze geweldige ploeg de taak van voorzitter waarnemen. Eén van mijn eerste werkpunten zal de communicatie zijn, samen met het dagelijks bestuur hebben we een communicatieplan opgesteld. Zodat jullie op de hoogte blijven van wat er afspeelt in onze stad en afdeling.

 

Door de verhuis van Dominique, heb ik de vraag van het dagelijks bestuur gekregen om haar op te volgen in het bijzonder comité (OCMW). Mijn werk als zorg coördinator zal hier goed van pas komen.

 

Ik wil dan ook de ganse Turnhoutse N-VA-familie danken voor de kansen die ik krijg."

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is